Avís legal


 

La present pàgina web (ELVIFASANG.CAT) és propietat de l’ AJUNTAMENT DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ, amb CIF: P-4305500-C  i domicili en Pl. de la Vila, 1 43440 L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ (Tarragona).

Condicions d’ús

ELVIFASANG.CAT no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda a la present pàgina web. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les seves pàgines d’Internet.

La web de ELVIFASANG.CAT poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que ELVIFASANG.CAT no pot controlar. Pel que ELVIFASANG.CAT no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de ELVIFASANG.CAT o els seus llicenciadors. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el seu consentiment exprés.

Protecció de dades

En els supòsits en els quals per accedir a alguna de les pàgines o serveis de ELVIFASANG.CAT sigui necessària la recollida de dades de caràcter personal, s’informa que els mateixos podran ser incorporats a un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ AJUNTAMENT DE L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ i seran tractats de conformitat amb l’establert en la normativa vigent relativa a la Protecció de Dades de Caràcter Personal. El usuari consent a ELVIFASANG.CAT expressament, pel lliurament dels mateixos, al fet que els incorpori a un fitxer informatitzat de la seva propietat amb la finalitat de gestionar la relació de usuaris, i la millor prestació del servei.

En cap cas aquestes dades seran objecte de tractament o de cessió a tercers, si no és amb el consentiment inequívoc de l’afectat, o en els supòsits previstos en la reglamentació actual de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

L’afectat podrà, en qualsevol moment, exercitar els drets d’accés a aquestes dades, rectificació, cancel·lació i oposició en espluga@esplugadefrancoli.cat o en Pl. de la Vila, 1 43440 L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ (Tarragona)

Ajuntament de L’Espluga de Francolí

Pl. de la Vila, 1
43440 L'Espluga de Francolí
TEL. 977 87 00 05 - 977 87 02 27
FAX. 977 87 11 00
espluga@esplugadefrancoli.cat