Jordi Cervera

Jordi Cervera Nogués (Reus, 1959) és periodista i responsable d’El Blog de Jordi Cervera ( http://blogs.ccma.cat/jordicervera ), Premi Vila de Martorell al millor blog i Premi Blocs Catalunya al millor blog de cultura. També és autor de Serial Chicken, la primera novel·la d’Europa escrita a Twitter dins la BCNegra 2010.

Ha guanyat premis de periodisme, com el Reus de Comunicació; de poesia, com el Miquel Martí i Pol o el Recvll; de narrativa, com el Pin i Soler, el Pere Calders, el Ferran Canyameres per Mosques, Premi a la Millor Novel·la Negra en català del grup Brigada 21 i Premi a la Millor Novel·la Negra en català pels lectors de la llibreria Negra y Criminal, o l’Edebé de Literatura Juvenil per la novel·la La mort a sis vint-i-cinc, amb dotze edicions.

Ha publicat, entre d’altres, llibres com Desig de foc (amb comentaris de Santi Santamaría) i Como la vida misma (amb dibuixos de Jordi Sabaté Pi), o el monòleg teatral Moleskine. Acaba de publicar “La música dels camaleons” (Bromera 2015) un trencaclosuqes negre protagonitzat per un tirador d’elit del Grup Especial d’Intervencvió dels Mossos i “Lo que pasa cuando no pasa nada” (66rpm) un poemari amb esencies de pop i de rock.

Twitter: @JordiCervera
http://blogs.ccma.cat/jordicervera.php

Ajuntament de L’Espluga de Francolí

Pl. de la Vila, 1
43440 L'Espluga de Francolí
TEL. 977 87 00 05 - 977 87 02 27
FAX. 977 87 11 00
espluga@esplugadefrancoli.cat